Over ons

 

 

 

 

 

 

Over ons

Dit is Otherside.

Wij zijn Otherside at Work. Al sinds 2003 ontwikkelen we cloud software om werknemers en organisaties te ondersteunen. Waar we ooit zijn begonnen als Empirion, met een systeem om verzuimregistratie te optimaliseren, werken we nu met een modulair, onafhankelijk en veilig softwareplatform voor alles rondom bedrijfsgezondheid, sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid.

Waarom? Omdat we geloven dat vitale, gemotiveerde en veerkrachtige werknemers het beste uit zichzelf halen. En voor iedere organisatie geldt: werknemers zijn bepalend voor succes. Maar ook omdat wetgeving, verschillende partijen en uiteenlopende belangen een dynamisch speelveld creëren rondom een werknemer. Daarom creëren wij een softwareplatform die werknemers ondersteunt, organisaties grip geeft en ketenpartners verbindt.

Net als de mensen waarvoor we software maken, willen we ook op onze eigen werkvloer dat iedereen zijn krachten kan benutten. Dit doen we door ieder individu ruimte te geven om zich te ontwikkelen en met plezier te werken. Maar ook door een klimaat te stimuleren waarin iedereen open en eerlijk kan zijn. Zo geven we elkaar het vertrouwen en helpen we elkaar om het maximale uit elkaar te halen vanuit een goede balans tussen professional en mens.

En zo gaan we ook om met onze klanten en partners. Want niet alleen wij, maar iedere organisatie wil haar werknemers duurzaam inzetbaar houden. Maar, ook iedere organisatie heeft haar eigen, unieke vraagstuk. Daarom kijken we samen hoe we een systeem kunnen creëren dat werkt voor jouw organisatie en jouw werknemers. Hoe het jullie happy kan maken. 

Ook het ontwikkelen van onze software doen we het liefst samen met onze partners en klanten. We houden bijvoorbeeld user group- en design sessies, waarbij we onze eigen visie combineren met de wensen van verschillende gebruikers. Zo maken we onze software samen beter. Door co-creatie. Daarbij zien we winst als een versneller voor innovatie en het creëren van grotere toegevoegde waarde, niet voor het spekken van aandeelhouders. Daarom geloven we in Fair Priced Technology. Dit stelt ons in staat om onze software elke dag te verbeteren en om vooruit te blijven kijken. Niet naar wat jij van ons vraagt, maar naar wat jij echt wilt en nodig hebt.

Investeer je in ons? Dan investeer je niet in software, maar in een duurzame oplossing die klaar is voor de toekomst. Wat nou, middelmaat!?

Wat maakt ons bijzonder?

Wij zijn ontzettend normaal. En dat is precies wat het zo leuk maakt om bij ons te werken. Als je wel van lijstjes houdt:

  • Wij gaan iedere dag voor het maximale en blijven steeds verbeteren
  • Wij hebben afwisselend en uitdagend werk, voor ieder wat wils.
  • Wij vinden het belangrijk dat jij kan doen waar je goed in bent.
  • Wij doen niet moeilijk. Politiek doen we niet aan.
  • Wij lunchen altijd samen. Op vrijdag zelfs met kroketten!

En, wat maakt jou bijzonder?

 

Meer weten over werken bij Otherside?

Neem dan contact op met:
Rob Schlaman
Corporate Recruiter

recruiting@othersideatwork.nl
T: 06 39 84 76 19