Sollicitatieprocedure

 

 

 

 

 

 

Sollicitatieprocedure

Onze Sollicitatieprocedure

Je bent vier stappen verwijderd van je nieuwe functie bij Otherside at Work.

Stap 1

Digitaal solliciteren

Lees meer

Stap 2

Kennismakingsgesprek

Lees meer

Stap 3

Vervolggesprek

Lees meer

Stap 4

Arbeidsvoorwaarden

Lees meer

Stap 1: Digitaal solliciteren

Heb je een leuke vacature gezien en pas je goed bij onze organisatie?

Solliciteren kun je makkelijk en snel! In de vacature vind je de knop solliciteren. Laat je gegevens achter en stuur je CV en motivatie mee. Wij zijn erg benieuwd waarom je graag bij ons wil werken en wat je leuk vindt aan de functie.

Binnen 5 werkdagen krijg je van ons een telefoontje of mailtje met onze reactie.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

We hebben je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Spannend, want we gaan elkaar voor het eerst ontmoeten! Als voorbereiding op het gesprek zou je hier nog wat over onze cultuur en organisatie kunnen lezen. Want we willen natuurlijk van alles van jou weten, maar vergeet ook niet zelf je vragen te stellen.

Solliciteer je op een functie. Dan kunnen we je vragen om vooraf een analytische test of een assessment te maken. De uitslag hiervan is bepalend voor het vervolg van de sollicitatie.

Stap 3: Vervolggesprek

We vinden het belangrijk om de tijd te nemen om elkaar goed te leren kennen. We plannen daarom graag een vervolggesprek in, meestal met je toekomstig leidinggevend en een naaste collega. We zullen tijdens dat gesprek wat dieper ingaan op de functie.

Stap 4: Arbeidsvoorwaarden

We zijn enthousiast over jou en willen je graag in ons team! In veel gevallen doen we telefonisch een voorstel over de arbeidsvoorwaarden. Dit bevestigen we via onze portal. Je kunt dan inloggen op deze website en je arbeidsvoorwaarden bekijken. Wanneer je de arbeidsvoorwaarden bevestigt, ben jij onze nieuwe collega!

Als je bij ons in dienst komt zullen we een pre-employment screening uitvoeren, met o.a. een beoordeling van je arbeidsverleden en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Tot snel?

Privacy Statement

Wij vinden het belangrijk om de privacy van jouw gegevens goed te waarborgen tijdens ons sollicitatieproces. We hebben alle informatie verzameld in ons Privacy statement.

 

Meer weten over werken bij Otherside?

Neem dan contact op met:
Rob Schlaman
Corporate Recruiter

recruiting@othersideatwork.nl
T: 06 39 84 76 19